top of page
  • Foto van schrijverWebsters NV

JA, wij investeren in u !Onlangs kochten Kumpen concept en haar partners enkele zeldzame prachtige nieuwbouwpercelen in La Tzoumaz, deze toegeschreven als tweede verblijven voor niet ingezeten zonder verhuurplicht.


Samen investeren wij in uw mogelijkheden

Omdat het in Zwitserland verboden is om als niet ingezetene bouwpercelen te kopen doen wij dit graag voor u. Zo kunnen wij als architectenbureau in Wallis de bouwaanvragen indienen en blijft u gespaard van de risicovolle, ingewikkelde papierenkwesties in het buitenland. Nadien kan een gepersonaliseerd ontwerp, constructie en terrein uitgekozen worden die wij voor u vol enthousiasme gaan realiseren.

Het streefdoel van zaakvoerder Liesbeth Kumpen en haar partners is u een gepersonaliseerd luxe chalet te kunnen aanbieden in Zwitserland, voornaam in Wallis op de meest eenvoudige, aangename en ontspannen manier.

Een buitenverblijf vervaardigt uit natuurlijke, hoogwaardige en lokale materialen dat met de jaren alleen maar mooier en waardevoller is geworden beantwoord volledig aan de visie van ons bedrijf.

Indien u interesse heeft in één van onze projecten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page