top of page

Werkwijze

Elk project is uniek en vraagt bijgevolg zijn eigen, specifieke aanpak. Kumpen Concept garandeert een discrete en efficiënte begeleiding, op een ontspannen manier en met het oog op het perfecte resultaat. Algeheel kunt u de volgende werkwijze in gedachten houden.

Liesbeth ontmoet u graag voor een eerste keer bij u thuis, waarin tijdens een verkennend gesprek uw wensen en vragen centraal staan.

1. Ontmoeting bij uw thuis

2. Ontmoeting in Zwitserland

Horizon Montagne verwelkomt u van harte in Zwitserland. Niet alleen bent u in de gelegenheid om de specialisten achter het bouwbedrijf te ontmoeten, het is ook de uitgelezen kans om enkele realisaties van dichtbij te bekijken en om de omgeving van uw toekomstige (tweede) thuis te ontdekken. Liesbeth begeleidt u gedurende de volledige reis.

3. Voorontwerp

Na uw bezoek aan Zwitserland gaan de architecten van Horizon Montagne aan de slag. U ontvangt een voorontwerp aan de hand van plannen, schetsen en foto’s. Liesbeth fungeert tijdens dit proces als centraal aanspreekpunt voor zowel klant als aannemer: zij zit met alle nodige partijen aan tafel tot het volmaakte ontwerp is bekomen, van indeling over materialen tot apparaten en meubels. Uw vooropgestelde budget wordt hierbij strak in de gaten gehouden.

Voorontwerp

4. Uitvoering

Liesbeth volgt de uitvoering van de werken strak op door regelmatige bezoeken aan de werf. Ze staat continu in contact met de bouwfirma en houdt u nauwkeurig op de hoogte van de vorderingen door middel van foto’s, filmpjes en verslagen. Zelfs na het overdragen van de sleutel, kan zij uw contactpersoon blijven binnen het bedrijf.

5. Het eindresultaat: een droomchalet

Droomchalet
bottom of page