top of page

De chalets

Een geslaagd project is natuurlijk niet het resultaat van één persoon alleen. De chalets worden ontworpen door het gerenommeerde Zwitserse architectenbureau Horizon Montagne en gebouwd door het lokale aannemersbedrijf DF Constructions. Zij kozen Kumpen Concept uit als exclusieve projectmanager om klanten uit de BENELUX bij te staan in elk aspect van het proces.

Het Zwitsers architectenbureau heeft meer dan 15 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van chalets. U bent dan ook verzekerd van een bouwproces waarin vakkennis, kwaliteit en transparantie primeren. Ook de gepassioneerde ambachtslui van DF Constructions zijn al jarenlang actief in de chaletbouw en mogen zich op gebied van timmerwerk, schrijnwerk en meubelmakerij met trots de beste vakmannen in de wijde omgeving van Wallis noemen.

Foto nieuwbouwchalets

De resultaten spreken dan ook voor zich: Horizon Montage levert luxueuze chalets op die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, ontworpen naar uw wensen en perfect passend in het Zwitserse landschap. Opgetrokken volgens oerdegelijke en traditionele bouwmethodes, voeren natuursteen en ruw hout de boventoon in deze woningen. Nieuwe technologieën zoals warmtepompen en domotica zijn echter nooit ver weg.

Afhankelijk van de grootte, de ligging en de weersomstandigheden duurt het een zestal maanden vooraleer een chalet wordt opgeleverd.

De chalets
bottom of page