top of page
  • Foto van schrijverWebsters NV

Chalet, Haute - NendazNieuw project in Haute-Nendaz

  • Adembenemend uitzicht

  • Aan de rand van het bos

  • Vlakbij het bruisende centrum van Haute-Nendaz, skistation, les 4 Vallées

"Uw droom, mijn passie".

 

We willen de toekomstige eigenaars de materialen en afwerkingen van dit vastgoed laten bepalen.

 

Onze gekwalificeerde architecten luisteren en adviseren vervolgens om optimale oplossingen te vinden die zijn aangepast aan ieders behoeften.

 

Oplossingen zijn veelvoudig en empathie blijft een essentiële waarde om onze klanten tevreden te stellen.

  

Lokale Materialen

 

Kumpen Concept streeft er zoveel mogelijk naar om met lokale materialen te werken, geoogst en verwerkt in Zwitserland of in de Alpen.

 

Dit engagement is voor ons van economisch en sociaal belang.

 

Vanuit economisch oogpunt beperkt het gebruik van lokale materialen de vaak hoge kosten van import en transport.

 

Het gebruik van lokale grondstoffen is tevens ecologisch omdat vervoer vervuilend is.

 

Het gebruik van Zwitserse materialen valoriseert de natuurlijke nationale bronnen. We werken met lokale stenen, zoals de steen van St Leonard, Evolène Vert, graniet uit Simplon, ezv.

 

Vanuit sociaal oogpunt maakt het gebruik van lokale grondstoffen het mogelijk om banen in de regio te behouden en eventueel te creëren, wat de lokale economie versterkt.

 

Onze creaties kunnen traditioneel of eigentijds zijn, maar bestaan altijd hoofdzakelijk uit - liefst lokaal gewonnen - hout.

 

Uiteindelijk combineren we verschillende houtsoorten waaronder, lariks, eik, zilver spar, ezv en dit in diverse afwerkingen : zoals geborsteld, gebrand, geschuurd, gescheurd, ezv.

 

Onze ateliers zorgen niet alleen voor de vervaardiging van de skeletbouw en het timmerwerk maar ook het maken van de meubels, en dit alles met respect voor traditie.

 

De traditionele houtconstructie wordt gecombineerd met moderne technologieën, zoals Led-verlichting, domotica, biometrie, ezv.


 

Skeletbouw, schrijnwerk en meubelmakerij

 

Kumpen Concept geniet van de samenwerking met een Zwitsers bedrijf dat al meer dan 20 jaar actief is in de houthandel, beheerd door gepassioneerde vakmensen.

 

Het team bestaat uit meer dan 40 gekwalificeerde medewerkers met complementaire vaardigheden op het gebied van skeletbouw, schrijnwerkerij en het maken van meubels.

 

Daarom is het tijdens het project mogelijk om rechtstreeks de ateliers te bezoeken, die zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zodat u de vervaardiging van de verschillende houten elementen ter plaatse kan volgen.

 

Deze bijzondere relatie maakt uniek maatwerk mogelijk. 

 

 

 

5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page